درمان جوش و عفونت در سنین بلوغ
اکثر نوجوانان و جوانان در سنین بلوغ، یعنی از 13 تا 18 سالگی، درگیر انواع جوش ها و آکنه ها میشوند. که در بعضی افراد، با گذر زمان به خودی خود این جوش ها و آکنه ها از بین میروند ولی در بعضی افراد این پروسه ادامه دار میشود و این افراد باید برای رفع مشکل خود، به پزشک مراجعه کنند و تحت درمان قرار بگیرند. دسته ی سوم افرادی هستند که این عارضه برای آنها طولانی مدت می شود و تا سالیان سال درگیر این مشکل هستند.
یکی از دلایل بروز جوشهای بلوغ، تغییرات هورمونی است که در این سن اتفاق می افتد و همچنین این تغییرات هورمونی باعث حساس شدن خلق و خوی نوجوانان نیز می شود. بنابراین، حساسیت آنها روی این جوش ها بیشتر شده و نتیجه این حساسیت، دستکاری جوش ها و بر جای ماندن لک های متعدد بر روی پوست میشود و همچنین از دیگر دلایل بروز جوش های بلوغ، تغییر مزاج ما و خوردن بیش از حد گرمیجات می باشد.
همانطور که می دانید، خوردن گرمیجات باعث بالا رفتن حرارت خون بدن و بیرون ریختن چربی ها به صورت جوش و یا حتی کهیر می شود. بنابراین برای پیشگیری در برابر این مشکل، باید میزان خوردن گرمیجات را کنترل کرده و یا اگر طبع ما میل شدیدی به مصرف گرمیجات دارد، با خوردن آب فراوان باعث دفع صفراوی و دموی از بدنمان شویم.
تاثیر استرس بر روی جوش های بلوغ
در زندگی امروزی، به دلیل فشار و دغدغه های فراوان، بدن ما میزان استرس زیادی را تحمل می کند. استرس به خودی خود باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود. بنابراین برای رفع عوارض استرس از روی پوست بدنمان باید از صابون ها و یا شوینده های درمانی استفاده کنیم. به عنوان مثال استفاده از صابون گانودرما، باعث افزایش گردش خون در سطح پوست بدن ما می شود و نتیجه ی این امر باعث باز شدن راهی برای خروج چربی های مضر پوست می شود.