درمان جوش و عفونت و علل آن
خیلی از مردم در سراسر دنیا معمولاً درگیر به وجود آمدن جوش و آکنه روی پوست بدن و صورت خود شده اند. به سن و سال هم ربطی ندارد. درسته که چیزی به عنوان جوش دوران بلوغ وجود دارد، ولی لزوما در دوران بلوغ جوش به وجود نمیآید. خیلی از مواقع افراد در دوران بلوغ، جوش و آکنه در پوستشان ظاهر نمیشود ولی در سنین بییست، سی، یا حتی چهل سالگی درگیر این موضوع میشوند. در ادامه این بحث می خواهیم در مورد علل و راه های پیشگیری از آن صحبت کنیم.
جوش ها در نواحی مختلفی از بدن به وجود می آیند. وقتی جوش در هر قسمت از بدن ظاهر می شود نشان دهنده ضعف در قسمت خاصی از بدن است. به طور مثال جوش روی گونه نشان دهنده عملکرد ضعیف کبد است . حالا یا کبد چرب است یا آنزیم های کبدی دچار اختلال شدهاند. جوش و آکنه در نواحی مثل کمر، پشت سر ، صورت، زیر بغل، سینه، روی بازوها، داخل گوش و بین پاها عموماً ظاهر میشوند. همانطور که در بالا اشاره شد به وجود آمدن جوش در هر کدام از این نواحی دلایل خاص خود را دارد.
کی دیگر از دلایلی که این عارضه را به وجود میآورد، عدم شستشوی پوست و رعایت نکردن بهداشت شخصی است. تعرق و رطوبت باعث به وجود آمدن جوش می شود، به این دلیل که باعث تجمع باکتری، میکروب و آلودگی در نواحی مختلف بدن میشود. اگر شما از صابون های استاندارد و ارگانیک جهت شستشوی صورت و بدن خود استفاده کنید خیلی راحت میتوانید از به وجود آمدن جوش به علت تعریق جلوگیری کنید.
درمان جوش و عفونت و پیشگیری آن
پیشگیری همیشه بهتر از درمان بوده، به همین دلیل می خواهیم با هم چند راهکار برای پیشگیری از ابتلا به جوش و آکنه را با هم به اشتراک بگذاریم. اولین قدم برای پیشگیری ورزش روزانه است. ورزش روزانه باعث رقیق شدن خون و بهبود عملکرد کبد میشود. تغذیه مناسب روش دیگری برای پیشگیری است. وقتی تغذیه مناسب باشد قطعاً کبد خیلی راحتتر تصفیه خون را انجام می دهد. سعی کنید در معرض آلودگیهای محیطی قرار نگیرید چون این خود باعث به وجود آمدن جوش و آکنه می شود.